Česká investiční konference 2023

10. ročník České investiční konference proběhl 13. a 14. listopadu 2023. Na konferenci vystoupili Juan Huerta de Soto z Cobas Asset Management, Michal Semotan z J&T investiční společnosti, Daniel Gladiš z Vltava Fund, Tobias a Jakob Schoberovi z TIP - The Investment Partners GmbH, Štěpán Hájek z XTB, Ján Hájek z Top Stocks, Aleš Vávra z Metatron Capital, Zdeněk Zaňka, Lukášn Kotrba z RSJ Securities, Pavel Begun z 3G Capital,  Petra Hoefer z IFP Investment Management, Txomin Zaratiegui Oses z Arlas Advisors Sarl, Petr Frisch z Pro Factum Consulting a Jiří Rahm z Allen & Overy. 

Partneři konference byla společnost XTB, Robomarkets, Strike.Market, Triatleta Fund


Česká investiční konference 2022

9. ročník České investiční konference proběhl 7. a 8. listopadu 2022. Na konferenci vystoupili Tobias a Jakob Schoberovi z TIP - The Investment Partners GmbH, Alex Rauchenstein ze Strategic Investment Advisors Group, Štěpán Hájek z XTB, Michal Semotan z J&T investiční společnosti, Daniel Gladiš z Vltava Fund, Ján Hladký z Patrie, Jakub Skryja z VAULT OPF, Martin Dienstbier z Alethes investiční fond, Lukáš Brodníček z Fio investiční společnost, Ján Hájek z Top Stocks, Jan Šumbera z Odyssey 44 a Petr Frisch z Pro Factum Consulting. 

Generálním partnerem konference byla společnost XTB

Dalšími partnery byli Strike.Market, Galerie Magnus Art, Hotel Andaz, podcast Jak investovat, investicedoakcii.cz, FINEX.cz, vinařství Johann W a Nadace člověk člověku


Česká investiční konference 2021

8. ročník České investiční konference proběhl online 8. a 9. listopadu 2021, koktejl party offline. Na konferenci vystoupili Martin Dienstbier z Alethes a DIANA Biotechnologies, Michal Semotan z J&T Banky, Radovan Vávra z Weyland Corporation, Daniel Gladiš z Vltava Fund, Ján Hájek z Top Stocks, Lukáš Brodníček z Fio investiční společnost, Jan Šumbera z Odyssey 44, Mikuláš Splítek z Erste Asset Management, Jaroslav Brychta z XTB, Lukáš Kotrba z RSJ Securities a.s., Jaroslav Vybíral z ČSOB Asset Management, Aleš Vávra z Metatron Capital a Peter Garnry ze Saxo Bank.

Generálním partnerem konference byla společnost XTB, stříbrným partnerem Saxo Bank, broznovými partnery Strike.Market, Flow Media a VOIX. Mediálními partnery byli Roklen24, FOND SHOP, FINEX, investicedoakcii.cz a podcast Jak investovat


Česká investiční konference 2020

7. ročník České investiční konference proběhl poprvé živě ze studia 9. a 10. listopadu 2020. Na konferenci vystoupili Martin Dienstbier z Alethes a DIANA Biotechnologies, Jan Semotan z J&T Banky, Radovan Vávra z Weyland Corporation, Daniel Gladiš z Vltava Fund, Ján Hájek z Top Stocks, Jakub Skryja z Art of Finance, Jan Šumbera z Odyssey 44, Mikuláš Splítek z Erste Asset Management, Jaroslav Brychta z XTB, Txomin Zaratiegui Oses z Arlas Advisors Sarl a Alex Rauchenstein ze Strategic Investment Advisors Group.

Generálním partnerem konference byla společnost XTB. Mediálními partnery byli Roklen24, FOND SHOP, Klub investorů, Estate, investicedoakcii.cz


Česká investiční konference 2019

6. ročník České investiční konference proběhl 10. a 11. listopadu 2019 v Praze. Na konferenci vystoupili: Daniel Gladiš z Vltava Fund, Ján Hájek z Top Stocks, Massimo Fuggetta zBayes Investments, Christian Ryther z Curreen Capital, Alex Rauchenstein ze Strategic Investment Advisors Group, Andrew Hollingworth z Holland Advisors, Miron Zelina z Privatbanky, Jan Šumbera z Odyssey 44, Mikuláš Splítek z Erste Asset Management, Lukáš Brodníček z Fio investiční společnosti, Pavel Kopeček z ČSOB Asset Management, a Ondřej Klečka z Meridon Funds. 

Fotografie z konference naleznete zde. 


Degustační večeře řečníků a hostů České investiční konference 2019

10. listopadu se uskutečnila degustační večeře pro řečníky a hosty České investiční konference 2019 v restauraci Pot Au Feu. Akce se zúčastnili: Massimo Fuggetta z Bayes Investments, Christian Ryther z Curreen Capital, Alex Rauchenstein ze Strategic Investment Advisors Group, Andrew Hollingworth z Holland Advisors, Daniel Gladiš z Vltava Fund, Ján Hájek z Top Stocks, Mikuláš Splítek z Erste Asset Management, Miron Zelina z Privatbanky, Lukáš Brodníček z Fio investiční společnosti, Ondřej Klečka z Meridon Funds, Aleš Vávra z Metatron Capital, Vinson Walden z Thornburg Investment Management,  a Lenka Rož Schánová. 


Česká investiční konference 2018


Česká investiční konference 2017


Česká investiční konference 2016


Česká investiční konference 2015


Česká investiční konference 2014