Partneři

VLTAVA FUND je globální akciový fond založený v roce 2014. Naše investiční filozofie je jednoduchá. Vycházíme z toho, že akcie jsou nejlepší dlouhodobou investicí. Základem investování do akcií je pravidelný tok hotovosti směrem od společnosti k jejím akcionářům formou dividend a odkupů vlastních akcií a reinvestování nerozděleného zisku.

Tento tok má u dobrých společností řízených kvalitním managementem silnou tendenci růst. Cena akcie dlouhodobě následuje tento růst.

Po celém světě vyhledáváme společnosti, které jsou něčím výjimečné, mají trvale údržitelnou konkurenční výhodu, jsou řízeny kvalitními managementy a ve prospěch akcionářů. Pokud rozumíme podnikání takové společnosti a dokážeme si udělat představu o její hodnotě, čekáme na příležitost, kdy ji můžeme koupit za cenu výrazně nižší, než je její hodnota. Z takových příležitostí skládáme naše portfolio. Naše hodnotová strategie je konzervativní a velmi dlouhodobá.


Skupina XTB je mezinárodním poskytovatelem obchodních a investičních produktů, služeb a technologických řešení. Na subjekty skupiny XTB dohlížejí největší světové regulační orgány, včetně FCA, CySEC a KNF. Již více než 18 let poskytuje skupina XTB drobným investorům okamžitý přístup na stovky trhů po celém světě. XTB je fintechová společnost založená na důvěře, technologii a podpoře. Od roku 2004 skupina XTB rozšiřuje své podnikání, které nyní pokrývá 13 hlavních trhů v Evropě, Latinské Americe a Asii, a získala si důvěru více než 703000 zákazníků. Pomocí vlastních oceňovaných platforem xStation a xStation Mobile nabízejí subjekty skupiny XTB přístup k více než 5 600 finančním nástrojům, včetně reálných akcií, ETFa CFD na forex, indexy, komodity, akcie, ETF a kryptoměny. Prostřednictvím X-Open Hub poskytuje XTB špičkové technologie finančním institucím po celém světě. Více na: www.xtb.com/


Strike.Market, alternativní data pro vaše investování.


RoboMarkets je brokerská společnost poskytující profesionální služby firemním i maloobchodním klientům. Regulována Kyperskou komisí pro cenné papíry a burzu (CySEC) a registrována jako investiční společnost ve 29 evropských zemích.

V rámci svých služeb umožňuje investorům a obchodníkům nákup a prodej více než 3000 reálných amerických akcií, z toho 1000 vybraných reálných amerických akcií bez poplatku. Skrze CFD (rozdílové smlouvy) lze obchodovat a investovat do dalších více než 6000 globálních akcií a ETF a dalších trhů.

V České republice nabízí RoboMarkets bezplatné vedení obchodních účtů, vklady i výběry v CZK a kvalitní podporu v českém jazyce.


Triatleta fund SICAV, a.s., je fondem kvalifikovaných investorů, který převážně investuje do růstových společností na rozvinutých trzích a to zejména v Evropě a Severní Americe.                     


Podcast Jak investovat - rozhovory se známými, ale i veřejnosti méně známými investory. Poslechnout si můžete například rozhovor s Dušanem Šenkyplem z Pale Fire Capital, Petrem Kasou z Pilulky nebo Michalem Semotanem z J&T investiční společnosti


Investicedoakcii.cz - Web o investování do akcií, kde naleznete novinky z akciových trhů, rozhovory s portfolio manažery významných světových fondů, informace o jejich portfoliích, investiční akademii pro začínající investory, odkazy na knihy o investování a řadu dalších zajímavých informací ze světa akcií. 



Knupp gallery je nezávislá galerie výtvarného umění. Dlouhodobě svým zákazníkům tvoří investiční privátní umělecká portfolia. Zabývá se prezentací současných malířů, sochařů a sklářů ve stejné míře jako historických evropských legend jako byl Fr.Kupka, A.Renoir či M.Chagall.


The Mozart Prague je butikový pětihvězdičkový hotel v historickém centru města, který se nachází jen 3 minuty chůze od Karlova mostu. Jediný hotel nabízející výjimečný a ikonický panoramatický výhled na Pražský hrad, řeku Vltavu a Karlův most. Hotel se pyšní úžasnými historickými prvky, včetně původních fresek, klenutých stropů, křišťálových lustrů a postelemi s baldachýnem. Ve své době palác pravidelně hostil hudební skladatele Wolfganga Amadea Mozarta nebo Richarda Wagnera, Giacomo Casanovu nebo malíře Alfonse Muchu. 400 let stará historická nádvoří uvnitř hotelu nabízí jedinečnou atmosféru. Prostorná a individuálně navržená apartmá jsou ideální pro romantické pobyty, stejně tak jako pro rodiny, které využijí prostornost apartmánů. K hotelu patří vlastní restaurace a kavárna.