Přednášky 

11. 11. od 9:30 do 12:40

Obědová pauza

11. 11. od 12:30 do 13:30

Mastermindové skupiny

11. 11. od 13:30 do 17:30 

Koktejl party

11. 11. od 17:30 do 21:00

Program České investiční konference: 

  • 9:30 - 10:00 Registrace na konferenci
  • 10:00 - 12:30 Dopolední program (Hlavní pódium)
  • 12:30 - 13:30 Obědová přestávka
  • 13:30 - 17:30 Odpolední program (Mastermindové skupiny) 
  • 17:30 - 21:00 Koktejl party

Místo konference: Hotel Pyramida, Bělohorská 24, Praha 6

Program 11. listopadu 2024 

Program letošního ročníku České investiční konference (11. - 12. 11. 2024) se připravuje. Buďte první, kteří se dozví o programu České investiční konference. Stačí zanechat email níže. 

Dopolední program

9:30 - 9:55

10:00 - 10:10

Registrace

Úvod


10:10 - 10:40

Jméno řečníka bude doplněno

Bio bude doplněno již brzy.


10:40 - 11:10

Jméno řečníka bude doplněno brzy

Bio bude doplněno již brzy.


11:10 - 11:40

Jméno řečníka bude doplněno brzy

Bio bude doplněno již brzy. 


11:40 - 12:00

Long/short diskuze

Anotace bude doplněna již brzy. 


12:00 - 12:30

Panelová diskuze

Anotace bude doplněna již brzy.


12:30 - 13:30

Obědová přestávka ve foyer


Odpolední program: Mastermind

V rámci odpoledního programu máte jedinečnou příležitost si sestavit program na sobě míru. Z nabídky 40 témat si můžete vybrat 4 mastermindové skupiny, kterých se zúčastníte. Každá skupina trvá 45 minut a je strukturována tak, aby vám poskytla maximální užitek:

  • 20 minut teorie: Získáte hluboký vhled do vybraného tématu od předních odborníků.
  • 25 minut Q&A: Máte možnost klást otázky a získat odpovědi na konkrétní dotazy přímo od řečníků.

Výhody účasti v mastermindových skupinách:

  • Komorní prostředí: S maximálně 15 účastníky v každé skupině bude interakce osobnější a efektivnější.
  • Různorodá témata: Můžete si vybrat z široké nabídky témat a sestavit si program přesně podle vašich zájmů a potřeb.
  • Přímý kontakt s odborníky: Získejte přímý přístup k předním expertům a využijte možnost diskutovat o otázkách, které vás zajímají.

Mastermindové skupiny nabízejí unikátní prostor pro hlubší porozumění klíčovým investičním tématům a pro efektivní networking. Nejenže si rozšíříte své znalosti, ale také navážete cenné kontakty, které mohou mít zásadní vliv na váš investiční úspěch.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost stát se součástí dynamických diskuzí a posuňte své investiční schopnosti na novou úroveň.

Program mastermindových skupin bude doplněn již brzy. Buďte první, kteří se o programu dozví. Počet míst v každé mastermindové skupině je omezen max. na 15 účastníků. 

Mastermind I. 13:30 - 14:45

Lukáš Brodníček, portfolio manažer, Fio investiční společnost

Téma bude doplněno již brzy


Je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze. Část studia strávil na The Chinese University of Hong Kong. Dříve pracoval u předních českých obchodníků s cennými papíry. V roce 2017 nastoupil do asset managementu Fio banky. Od roku 2018 spravuje Fio globální akciový fond. Fond je složen z 30-40 akciových titulů převážně z vyspělých trhů OECD s orientací na růstové sektory ekonomiky.

Petr Frisch, majitel, ProFactum Consulting

Téma bude doplněno již brzy

Petr Frisch se věnuje se komplexním daňovým řešením v oblasti strukturace, odměňování, plánování a optimalizace. Analyzuje daňové otázky v právním kontextu a řeší jejich dopad do různých daňových oblastí. Je trojnásobným vítězem soutěže Daňař roku v kategorii osobních daní a daně z příjmů fyzických osob. Zaměstnanecké benefity, opční plány a vše okolo zaměstnanců – to je jeho hlavní specializace. Byl daňovým Partnerem/Ředitelem ve společnostech Mazars, PwC a Ernst & Young. Vystudoval fakultu mezinárodních vztahů VŠE a právnickou fakultu UK v Praze. Nyní je majitelem nezávislé daňově poradenské společnosti Pro Factum Consulting s.r.o.


Mastermind II. 14:30 - 15:15

Michal Šnobr, investor a minoritní akcionář ČEZ

Téma bude doplněno již brzy


 Michal působí na kapitálovém trhu již od druhé kuponové privatizace. Spoluzaložil makléřskou společnost AKRO Capital, spolupracuje s J&T, je minoritním akcionářem ČEZu, podniká v oblasti cestovního ruchu (Amenity Resorts), zemědělství, správy nemovitostí, ale také výrobě montovaných a kontejnerových staveb, či investuje do golfových hřišť. V roce 2006 spoluzaložil Nadaci člověk člověku. Je absolventem ČVUT Praha, oboru Ekonomika řízení stavebnictví, rybář, lyžař a fanda do Lega.

Rostislav Plíva, předseda představenstva, Winstor investiční společnost

Téma bude doplněno již brzy


Rostislav Plíva vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze se zaměřením na Peněžní ekonomii a bankovnictví a Fakultu sociálně ekonomickou na UJEP. Během studia v zahraničí se věnoval oboru Hospodářské dějiny. Od roku 2007 přednáší na VŠE v Praze předměty z oblastí kapitálových trhů, měnové politiky a bankovnictví, ve kterém získal doktorát. Svou pracovní kariéru zahájil v roce 2007 v risk managementu KBC Securities v oddělení pro tržní a kreditní rizika kapitálového trhu. Následně začal pracovat ve společnosti Patria Finance, kde prošel všemi úrovněmi makléřské pozice a v roce 2010 byl v Patrii jmenován Ředitelem obchodování s cennými papíry. Od roku 2014 byl zodpovědný za obchod a obchodní rozvoj skupiny Patria. V roce 2017 založil holdingovou společnost Winstor Capital a.s. a následně v roce 2019 Winstor investiční společnost a.s., ve které je předsedou představenstva.


Michal Dibon, analytik, Alethes investiční fond SICAV a.s.

Energetická transformace

Anotace bude doplněni již brzy


Mastermind II. 14:30 - 15:15

Lukáš Kotrba, portfolio manažer, RSJ Securities a.s.

Téma bude doplněno již brzy

Lukáš Kotrba v roce 2013 nastoupil jako junior analytik do RSJ Private Equity. O rok později se přesunul do RSJ Securities a.s., obchodníka s cennými papíry, kde stále působí na pozici portfolio manažera. Kromě tvorby kvantitativních modelů pro finanční analýzu spravuje akciový fond zaměřený na rozvojové trhy. V minulosti měl na starosti individuální akciová portfolia a algoritmický derivátový fond. Už před nástupem do skupiny RSJ aktivně působil jako individuální investor na finančních trzích se zaměřením na trhy v USA a Evropě.

Ve svém investičním přístupu kombinuje prvky hodnotového a růstového investování, protože dohromady vytváří optimální mix tržních příležitostí. U většiny portfolia se drží dlouhodobého horizontu a spíše se drží stranou populárních titulů. Odvážně částí portfolia vstupuje do pozic, které jdou proti obecnému trendu či názoru na trhu.

Vystudoval VŠE v Praze a je držitelem titulu CFA. 

📺: Rozhovor o Grouponu, Visa & Mastercard, Burford Capital, a dalších akcií z jeho portfolia

🎧: Jeho investiční strategie a GME, AZO, RHI, ERII


Michal Semotan, portfolio manažer, J&T investiční společnost

Téma bude doplněno již brzy

Michal působí v oblasti kapitálových trhů již od roku 1997, kdy začal pracovat ve společnosti Investkonzult. V rámci skupiny J&T působí od roku 1998, kdy nastoupil do makléřské společnosti J&T Securities na pozici Junior trader, a postupně se vypracoval na pozici makléře a člena představenstva společnosti. V roce 2004 J&T Securities sfúzovala se společností J&T Banka, kde se stal vedoucím makléřem a vedoucím obchodování na cizí účet, s primární specializací na akcie. Od roku 2012 je portfolio manažerem fondu JT Opportunity CZK - Akciový fond postavený na investicích do firem ve středoevropském regionu, doplněném o valuačně zajímavé investice z celého světa.


Mastermind IV. 16:30 - 17:15

Ján Hájek, portfolio manažer, Erste Asset Management

Téma bude doplněno již brzy

Ján působí na akciovém trhu od roku 1994, původně jako akciový analytik, portfolio manažer a proprietary trader. Manažerem podílového fondu Top Stocks je od jeho založení v srpnu 2006, kdy nastoupil do společnosti Erste Asset Management ČR. Tento fond investuje do koncentrovaného portfolia tvořeného přibližně 25 společnostmi, které jsou obchodované na trzích v USA a Evropě a které jsou vybírány s ohledem na jejich dlouhodobý růstový potenciál.

📺: Insider trading, Mirum Pharmaceuticals, změny v portfoliu, AstraZeneca, Alzheon

🎧: Jak se stát portfolio manažerem největšího akciového fondu v ČR

🎧: Jak investovat do biotechnologického sektoru

📺: Medvědí trhy, zhodnocení portfolia, největší změny v portfoliu

Jiří Dopita, portfolio manažer, VAULT OPF

Téma bude již brzy doplněno

Jiří má 9 let zkušeností na kapitálových trzích, zejména s investováním do akcií. Před založením fondu VAULT pracoval přes 3 roky v investiční skupině Verdi Capital, kde se z pozice analytika podílel na investicích do veřejně obchodovaných akcií a dluhopisů. Při studiích pracoval jako investiční analytik ve společnosti AAKON Capital, kde analyzoval jednotlivé investiční příležitosti a výkonnost všech částí investičního portfolia. Jiří Dopita vystudoval finance na Institutu ekonomických studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy a je držitelem odborného titulu CFA (Chartered Financial Analyst).


Koktejl party 17:30 - 21:00

Podívejte se, s kým se můžete na Koktejl party kromě setkat. Sezna účastníků bude již brzy doplněn.