Staňte se partnerem České investiční konference 2023 i vy

Česká investiční konference se během svých devíti ročníků stala jednou z největších investičních konferencí v České republice. Každý rok se jí účastní více jak 250 profesionálních a neprofesionálních investorů nejen z České republiky, ale i ze zahraničí. Nabízí tak jedinečnou příležitost pro představení vašeho produktu nebo služby právě této cílové skupině. 10. ročník České investiční konference proběhne 13. listopadu v Praze a 14. listopadu 2023 online.



VLTAVA FUND je globální akciový fond založený v roce 2014. Naše investiční filozofie je jednoduchá. Vycházíme z toho, že akcie jsou nejlepší dlouhodobou investicí. Základem investování do akcií je pravidelný tok hotovosti směrem od společnosti k jejím akcionářům formou dividend a odkupů vlastních akcií a reinvestování nerozděleného zisku. 

Tento tok má u dobrých společností řízených kvalitním managementem silnou tendenci růst. Cena akcie dlouhodobě následuje tento růst. 

Po celém světě vyhledáváme společnosti, které jsou něčím výjimečné, mají trvale údržitelnou konkurenční výhodu, jsou řízeny kvalitními managementy a ve prospěch akcionářů. Pokud rozumíme podnikání takové společnosti a dokážeme si udělat představu o její hodnotě, čekáme na příležitost, kdy ji můžeme koupit za cenu výrazně nižší, než je její hodnota. Z takových příležitostí skládáme naše portfolio. Naše hodnotová strategie je konzervativní a velmi dlouhodobá.


XTB - XTB je jedním z největších burzovně obchodovaných brokerů na FX a CFD na světě. Poskytujeme drobným obchodníkům okamžitý přístup ke stovkám globálních trhů. Na trhu jsme více než 15 let a pobočky máme ve více než 13 zemích světa, a to včetně Velké Británie, Německa či Francie. Veškerá naše činnost se opírá o tři základní pilíře, kterými jsou technologie, důvěra a podpora.

V dnešní době je technologie jedním z nejdůležitějších prvků investování a financí obecně. Víme to, proto neustále zlepšujeme naše obchodní aplikace v souladu s nejnovějšími trendy a řešeními. Naší ambicí je dostat naší obchodní platformu xStation mezi ty nejspolehlivější a nejfunkčnější obchodních aplikace na trhu.
Za dobu svého působení na finančních trzích jsme získali důvěru více než 170 000 zákazníků po celém světě. Investice našich klientů jsou u nás v bezpečí - jsme pod dohledem těch největších kontrolních úřadů na světě: FCA, KNF, CySEC a IFSC.

Strike.Market, alternativní data pro vaše investování.


Investicedoakcii.cz - Web o investování do akcií, kde naleznete novinky z akciových trhů, rozhovory s portfolio manažery významných světových fondů, informace o jejich portfoliích, investiční akademii pro začínající investory, odkazy na knihy o investování a řadu dalších zajímavých informací ze světa akcií. 


Finex.cz - Portál Finex.cz je objektivní průvodce světem financí a již od roku 2014 přináší hodnotné články ze světa investic a online obchodování. Svůj obsah cílí jak na začátečníky, tak i na experty. O komplikovaných tématech se snaží psát jednoduše, avšak komplexně a s hlubokým porozuměním. 

Mimo monitorování aktuálního dění na finančních trzích nabízí svým čtenářům také propracované recenze brokerských společností, akciových společností, kryptoměnových směnáren a burz, analýzy aktiv a mnoho dalšího. Portál provozuje také kryptoměnovou směnárnu, která se v poslední době těší velké oblibě. 

Ať už jste začátečník či expert, zajímají vás kryptoměny, akcie, osobní finance či legislativa, na Finex.cz získáte díky profesionálnímu týmu cenné know-how, rady i inspiraci.