Záznam přednášek a webinářů 

z České investiční konference 2020

Zmeškali jste 7. ročník České investiční konference, který byl živě vysílán ze studia 9. a 10. listopadu 2020? Připravili jsme pro vás záznam všech přednášek i webinářů (včetně diskuze s účastníky), které si nyní můžete zakoupit. 

PŘEDNÁŠKY

WEBINÁŘE

Investování v záplavě helicopter money

Jak je možné investovat v prostředí permanentního tištění peněz, záporných reálných sazeb a názorů, že na cenách akcií nezáleží? Jde o nový normál, nový abnormál nebo zůstává investování i nadále pořád stejné?

Jak investovat během panických výprodejů akcií

Na workshopu se řečník podělí s účastníky o své zkušenosti z nedávné finanční paniky vyvolané rozšířením koronaviru. Podrobně rozebere, jakým způsobem analyzoval vzniklou situaci a kde hledal investiční příležitosti.

Strategie low volatily - Jaký má vliv na investování na kapitálových trzích a jak toho využít?

Od finanční krize uplynulo už více než 10 let. Investiční dogmata, která správci majetku adoptovali v jejím průběhu, však přežívají dodnes. S rostoucí pravděpodobností, že přijde další recese, roste strach investorů. Nastala honba za investicemi do tříd aktiv, které historicky nejméně kolísaly, např. do státních dluhopisů a korporátních dluhopisů s investičním stupněm. U akcií se rozmohla v rámci pasivního investování strategie low volatility. Trend low volatility investování může v budoucnu investorům pěkně zavařit, na druhou stranu se díky němu otevírá celá řada příležitostí. 

DISKUZE

COVID-19: Investiční příležitosti ve zdravotnickém sektoru

Jaké investiční příležitosti ve zdravotnickém sektoru nám přináší COVID-19? Na jaké společnosti, které se zabývají vývojem nových testovacích metod, léků a vakcín na COVID-19, se zaměřit? Nebo jaké informace stojí za to v současné době sledovat při investičním rozhodování?Záznam diskuze Jána Hájka, portfolio manažera největšího českého akciového fondu Top Stocks s Martinem Dienstbierem, spoluzakladatelem DIANA Biotechnologies a poradcem investičního fondu Alethes. Kromě investičních příležitostí se vám pokusí také odkrýt, kdy se začnou naše životy vracet do normálu a jak tento "nový normál" bude vypadat.

Můžete se těšit na to, co víme dnes o COVIDu, jaký je pokrok v léčbě vážných případů nebo v testování, jaký je vývoj nových léků (hlavně na bázi monoklonálních protilátek) a nových vakcín a samozřejmě také konkrétní investiční příležitosti ve zdravotnickém sektoru.

Ceny záznamů

Ceny jsou uvedeny bez DPH

Záznam přednášky

1 000 Kč

Kompletní záznam přednášek (11) - investičních tipů

3 000 Kč

Záznam webináře

500 Kč

Kompletní záznam webinářů (3)

1 000 Kč

Záznam diskuze

500 

Koupit záznam