Záznam přednášek a webinářů
z České investiční konference 2021

Zmeškali jste 8. ročník České investiční konference, který byl živě vysílán ze studia 8. a 9. listopadu 2021? Připravili jsme pro vás záznam všech přednášek i webinářů (včetně diskuze s účastníky), které si nyní můžete zakoupit. 

Přednášky

Přednášky z prvního dne konference (8. 11. 2021) - analýzy jednotlivých akcií. Přednáška má 25 min. teoretickou část a 5 min. Q&A. Pro inspiraci, jak taková přednáška vypadá, se můžete podívat na přednášku Martina Dienstbiera z České investiční konference 2020

Martin Diestbier, spoluzakladatel fondu Alethes a Diana Biotechnologies

Peter Garnry, Vedoucí oddělení akciových strategií, Saxo Bank

Radovan Vávra, CEO, Weyland Corporation

Michal Semotan, portfolio manažer, J&T Banka

Lukáš Kotrba, portfolio manažer, RSJ Securities

Jaroslav Brychta, hlavní analytik, XTB

Jan Šumbera, analytik, Odyssey 44

Lukáš Brodníček, portfolio manažer, Fio investiční společnost

Mikuláš Splítek, portfolio manažer, Erste Asset Management

Daniel Gladiš, Vltava Fund

Ján Hájek, portfolio manažer, Erste Asset Management

Webináře

Podívejte se na webináře, které naleznete včetně Q&A části. Každý webinář má 60 min. teoretickou část a 60 min. Q&A s účastníky webináře. 

Jak shortovat akcie
Aleš Vávra, portfolio manažer, Metatron Capital

Nejznámější český shortař vás provede tématem shortování - co to shortování je, jak se technicky short realizuje nebo proč shortování zahrnout do strategie. Zmíní také nástrahy shortování, pravidla, kterých by se měl každý investor držet a jaké nástroje/aplikace k shortování používat. Závěrem webináře představí case study indentifikace "short" příležitostí - konkrétní příklady u pozic, která v současné době shortuje nebo plánuje shortovat.

Tapas z akciového trhu
Daniel Gladiš, Vltava Fund

Vybraná témata a konkrétní příklady z různých zákoutí akciového trhu zaměřené na výnosy kapitálu, volné cash flow, tvorbu či ztrátu hodnoty prostřednictvím růstu, a podobně.

Jak investovat do biotechnologických akcií
Ján Hájek, portfolio manažer, Top Stocks

Ján Hájek se s účastníky webináře podělí o své více než 15-leté praktické zkušenosti z investování v biotechnologickém sektoru. Přiblíží, jak porozumět tomuto sektoru, jaké jsou kroky pro vývoj nových léků, jaká rizika jsou spojená s tímto sektorem nebo na jaké akcie zaměřit pozornost a jakých se raději vyvarovat.

Ceník

Ceny jsou uvedeny bez DPH. *V případě zakoupení balíčku (12 přednášek + 3 webináře) v hodnotě 8 500 Kč + DPH máte přednášky a webináře z České investiční konference 2020 ZDARMA

Přednáška

1 000 Kč

12 přednášek

6 000 Kč

Webinář

1 000 Kč

3 webináře

2 500 Kč

12 přenášek + 3 webináře*

Přednášky a webináře z České investiční konference 2020 ZDARMA

8 500 Kč


Koupit záznam